Fysioterapiamme ja kuntoutuksemme perustana on kattava fysioterapeuttinen tutkimus. Kouluttaudumme säännöllisesti taataksemme ajanmukaisen kuntoutuksen. Lääkärin lähetteellä tehtävät fysioterapeuttiset tutkimukset ja hoidot sekä fysikaaliset hoidot ovat KELA:n korvattavia hoitotoimenpiteitä.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutukseen sekä vaikeavammaisten asiakkaiden neurologiseen kuntoutukseen. Erityisalanamme ovat mm. lantionpohjan fysioterapia (Tuula) ja neurologinen kuntoutus (Heidi). Palveluvalikoimamme ja asiantunteva henkilökuntamme mahdollistavat Sinulle laadukkaan hoidon.

Toimimme MEDITEAM-shop jälleenmyyjänä. Meiltä tukisukat, lentosukat ja pienapuvälineet arjen askareiden helpottamiseksi. Lisäksi valikoimissamme tuet, ortoosit, patjat ja tyynyt. Varaathan ajan etukäteen tukien ja hoitosukkien sovittamiseen.

IMG 0721

  • Jalkahoitoon... 30-11-2016

    Hei Jalkahoitaja Tarja Pohjala / KORIAT VARPAAT  tekee jalkahoitoja  Fysioterapia Tuula Kallioniemen tiloissa sopimuksen mukaan. Tarjan tavoitat numerosta  040 768 9936    

    Lue lisää: Jalkahoitoon...